Természetes Szépségtanácsok Itáliából

Helan Biokozmetikumok

Helan Biokozmetikumok

Arrivederci Rozácea!

Érzékenybőrűek figyelem! Bio arcápoló krémek, a tavaszi megújulás jegyében

2019. március 06. - Helan Itáliából

Most hogy hamarosan itt a tavasz, rendkívül fontos, hogy bőrünk, arcápolási szokásaink az évszakok változását is kövesse, s ezzel együtt odafigyeljünk az esetleges bőrproblémákra, érzékenységekre. Az egyik típikus női bőrporbléma a rozácea különböző verzióit sokan takargatjuk, az érzékeny, pirosodó bőrt, az apró hajszálereket szégyeljük, smink alá rejtjük. Ugyanakkor ahogy jön a jó idő és kisüt a nap, a bőrnek is jólesik a regenerálódás és a fények. Hoztunk Nektek pár bio és vegán arcápoló csodát, amelynek egyik alapeleme a feketeáfonya és remek segítség lehet a rozáceás bőrproblémákra.

img-4177.JPG

 

1. HELAN COUPEROSE – BÁZIS VÉDŐ NORMALIZÁLÓ KRÉM-GÉL 

Ez a nagyon kellemes állagú csupa gyümölcs és biocsoda a nappali bőrápolásunk remek kelléke lehet, amennyiben rozáceás bőrünket szeretnénk karbantartani. A krém összetevői teljeskörűen bio alapanyagok: feketeáfonya, gotu-kola, garcinia, gingko biloba és egértövis kivonat, valamint árpaviasz, karitévaj, argán olaj, és C-vitamin. Ezt a krémet alapvetően Normál bőrre, vékony rétegű, nappali hidratáló krémként ajánljuk. 

A krémhez a Helan Biokozmetikumok Itáliából nagy gondossággal válogatták össze a legtisztább gyógynövény-kivonatokat,amelyek gyengéden ápolják a legérzékenyebb bőrt is. Azonnali megkönnyebbülés nyújt ez az arcápoló a sérülékeny bőr számára, valamint remekül véd az allergiás reakcióktól is. 

Különlegesen finom, puhító anyagai magas UV-védelemmel párosulnak, megelőzik és enyhítik a napsugárzás által okozott irritációt. A krém segít megvédeni a kollagén és elsztin rostokat, javítja a bőr oxigén ellátását és mikrocirkulációját. Integrálja a hiányzó lipideket, melynek következménye a bőr megnövekedett rugalmassága.
A védő-normalizáló krém-gél bársonyos és nem zsíros, ultrakönnyű összetételű finom krém, amely gyorsan beszívódik és vitalitással, puhasággal ajándékozza meg bőrödet.

Használata: reggeli használatával megvédheti bőrét a mindennapos agresszív faktoroktól (szmog, UVsugárzás,stb …). Felvitele előtt gondosan tisztítsa meg bőrét a Micelláris vízzel, majd a krémet könnyű mozdulatokkal masszírozza be arc és nyak környékére a teljes felszívódásig. Éjszakára használjuk a Helan Couperose éjszakai nyugtató krémet. Sminkalapnak is kiváló.
Tartósítószermentes, bőrsemleges pH-jú, klinikailag tesztelt készítmény, állatkísérletek nélkül.

A bőráopoló krém: SLS,SLES, PEG, EDTA, szilikon, vazelin és ásványi olajok mentes

img-4171.JPG

img-4172.JPG

2. HELAN COUPEROSE – KOMPLEX DUO CERUZA ARCRA 

Ez a fantasztikus "csoda ceruza" egy praktikus és innovatív arcápoló termék, Helan arcszínező Duo ceruzája, mely tökéletesen elhalvánítja és világosítja az arcbőrön lévő hajszálereket. A ceruzában acai bogyó, sárgabarack olaj és ugyanúgy feketeáfonya összetétel segíti az érzékeny bőr ápolását. 

A Duo ceruza zöld végével a pirosodást fedjük le, így bőr természetes színéhez alkalmazkodik a lefedett bőrrész, míg a rózsaszín vége fényt  biztosít az adott területnek. A Duo ceruza remekül alkalmazható még a smink felvitele előtt is. 

img-4174.JPG

 

3. HELAN COUPEROSE - MICELLÁRIS ARCTISZTÍTÓ VÍZ, ROZÁCEÁS BŐRRE

Az érzékeny, rozáceás bőr gondos ápolást igényel, szappannal nem mosható mivel a szappan tönkre tehetia bőr hidro-lipid rétegét, így még érzékenyebbé teheti ezáltal a felületet. Ez a kellemes vizes bázisú, nyugtató micelláris víz, mely óvatosan távolítja el a sminket és az egyéb szennyeződést (por, szmog) a bőrről, miközben természetes módon változtatja meg a bőr hidro-lipid egyensúlyát, remek segítség az érzékenybőrűeknek. 

Mikrorészecskéket, úgynevezett micellákat tartalmaz,melyek kis tenzioaktív gömböket formálnak, melyeknek köszönhetően el lehet gyorsan és kíméletesen távolítani a bőrről a szennyeződést.

Arcáploó termékünk fő alkotóeleme az fekete áfonya és a gesztenye, melyek optimálisan és célzottan hatnak a kialakult hajszálerek kipirosodásának csökkentésére.

Használata: Dörzsölés nélkül, vigye fel egy vattapamaccsal az arcra és nyakra a micelláris vizet. Használja reggel az elhalt hámselytek eltávolítására. Este eltávolítja az ultraibolya sugárzás, a szmog és por által oxidált lipideket ezáltal hagyva a bőrt lélegezni és táplálékot juttatva a bőrbe az erre legmegfelelőbb termékből. Ne öblítse le. 

Nagyon fontos információk, hogy termékünk: tartósítószer és EDTA mentes, valamint SLS,SLES mentes és csakúgy vazelin, lanolin, szilikon, ásványi anyagok, PEG, mentes.

img-4175.JPG

Intsünk hát viszlátot a rozáceának, és merüljetek el velünk a Helan termékek csodás bio és vegán világába, melyek állatkísérletmentes arcápolási termékek, s rendkívül hatékonyan segítenek a tavaszi bőrmegújításban. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helanbiokozmetikumok.blog.hu/api/trackback/id/tr8714672115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása