Természetes Szépségtanácsok Itáliából

Helan Biokozmetikumok

Helan Biokozmetikumok

Bioparfüm illatok a szerelem napjára, - Olaszországból

2019. február 12. - Helan Itáliából

Hamarosan közeleg a szerelmesek napja, s mi azt sem tudjuk melyik szerelmes illatunkat mutassuk be Nektek, mert annyi de annyi szépséges doboz, és mesés illat vesz körbe Bennünket. A Helan Biokozmetikumok parfümjei ráadásul mesés, izgalmas bioparfümök, ami azt jelenti, hogy csak és kizárólag természetes alapanyagokat használunk és ráadásul még állatkísérletmentesek is vagyunk. Így minden egyes Helan bioparfümmel azt is üzenjük a világnak, hogy nemcsak a körülöttünk lévő természetet, de az állatokat is szeretjük és tiszteljük. A Helan Biokozmetikumok termékei csak és kizárólag tisztán növényi alapanyagból készülnek, szintetikus anyagok és tartósítószerek nélkül. 

img-3051.JPG

Kezdjük egy olyan finomsággal, ami nemcsak mennyei illatú, de még ráadásul nagyon egészséges is, és a gránátalma minden jó tulajdonságának a csodáit magában hordozza. Ez pedig nem más mint a Helan Melagrana parfümünk - azaz a gránátalma mesés finomságát, melegségét és mindenféle jó hatását. Ez a növény ugyanis nemcsak egy fiatalító csoda, de tele van a C vitamin mindenféle remek hatásával is, s illata önmagában a kicsattanó egészséget hordozza magában. A Boszporusz környékéről származó gránátalma, a kardamon és a rózsabors elbűvölő nyitányával indít ez a karakteres, stílusos és erőteljesen érzéki, ugyanakkor cseppet sem hivalkodó illat. Ezt követi a szív jegyek fantáziadús, vibráló kompozíciója az almafa virág, a grapefruit és a gyömbér gyökér együttesével melyet egy csipetnyi tömjén és pézsma meleg, sejtelmes komolysága zár leA gondosan válogatott természetes összetevők különleges, egyedi és lenyűgöző illatélménnyel ajándékoznak meg, mely egyszerre elbűvölő, ellenállhatatlan és magával ragadó. Összességében egy természetes csoda, mesés parfümös üvegbe zárva, azért hogy elvarázsoljon Téged és mindenkit aki körbevesz. 

img-3046.JPG

Majd a mesés és egészséges, egzotikus és mediterrán gyümölcsök után, a különleges virágillatok világába kalauzolunk el Benneteket. Egy igazán tavasziasan könnyed, nagyon nőies illattal szeretnénk megismertetni Benneteket, Ő pedig nem más mint a Helan Fuchsia Ballerina parfüm. Könnyed, táncos pillanatokat ad annak, aki megismeri, mert ettől az illat kompozíciótól a lelkünk minden részecskéje táncra perdül. 

Ez a különleges, káprázatosan stílusos illatú parfüm a modern, sokoldalú, igazi nő illata, aki egyszerre gyakorlatias, elegáns, elbűvölő és magabiztos. A fejillat a narancs, a cseresznye, a mandula és az egzotikus gyümölcsök zamatos, gazdag aromájával indít, hogy puhán, visszafogottan csábítson, mégis magában hordozva egy csipetnyi szenvedélyt. A szív illat a gyöngyvirág, a fukszia, a török rózsa és frézia kifinomult harmóniájával segít felfedni és megélni nőiességünket. Befejezésül a fűszeres jegyek; a Srí-Lankáról származó fahéj, a fehér pézsma és aborostyán sejtelmes illatfelhője von minket körül. Tisztán növényi összetevőkből, szintetikus illatanyagok és tartósítószerek nélkül! Táncolj velünk Te is tavasszal a Fuchsia illatjegyekkel. 

img-3050.JPG

Kívánunk Nektek mesés Helan pillanatokat, sok boldos percet így az érkező Valentin napi szerelmes "őrületben", s amennyiben egy kicsit is vágytok arra, hogy mesés finomságok között járjatok, gyertek és pillantsatok be az ÖKOABC oldalára, ahol minden termékünket megtaláljátok, napi friss, illatos hírek kapcsán, pedig Facebook oldalunkon a Helan Biokozmetiumok Itáliából oldalon mindennap érkezünk Helan pillanatokkal Olaszországból. 

(Fotó & Copyright: Helan Biokozmetikumok Itáliából)

A bejegyzés trackback címe:

https://helanbiokozmetikumok.blog.hu/api/trackback/id/tr1614622550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása