Természetes Szépségtanácsok Itáliából

Helan Biokozmetikumok

Helan Biokozmetikumok

Biokozmetikumokkal a tavaszi megújulás jegyében

2019. február 22. - Helan Itáliából

Lélekben már mindannyian a mesés tavaszra készülünk. Rendezgetjük a ruhatárat, összegezzük a táska és cipő arzenált, s fontolóra vesszük a hajszínünket is akár. Ez az az időszak, amikor egy kicsit azon is elgondolkodunk, hogyan is legyünk még frissebbek, még üdébbek majd a tavaszi szezonra. Hiszen mindannyiunknak fontos, minden időszakban, a természetes szépségünk és megújulás mindenkori lehetősége. Mert ugye hamarosan nyílnak a színes virágok, minden felfrissül, megújul, miért is maradnénk ki ebből mi is? Lássuk csak, hogy az olaszok mit javasolnak a tavaszi megújuláshoz, a szépségünk jegyében.

lil_meses_mezo.jpeg

Az olasz Helan Biokozmetikumok fantasztikus lehetőséget kínálnunk arra, hogy nemcsak kívül, de belül is belevágjunk a tavaszi megújuláshoz kapcsolódó nagy "én-munkálatokba". Kiszáradt a bőrünk a téi hidegben? Fakónak érezzük a bőrszínünket? Nem vagyunk megelégedve az arcunk puhaságával, vagy talán bőrallergiák zavarnak minket? Akkor ez az írásunk Nektek szól, figyelem, érkezünk is a Helan csoda biokozmetikumokkal. Ezt nézzétek. 

1. Minőségi és bio megoldás a bőr problémáira, a Helan D'Oro mágikus növényi szárazolajjal 

Egy igazi mediterrán csoda. Természetes formuláját hét különböző növényi olaj (arganjojobamarulafeketeribizlirizsmuskátli,rózsa, tamanu) és ötféle illóolaj (rózsafamuskátliylang ylangkeserűnarancsgyömbér) keveréke alkotja, melyek élénkítik, revitalizálják, selymessé és bársonyosan puhává varázsolják a bőrt. shea vaj és E-Vitamin tartalma lágyítja a bőrt és hatékony antioxidánsként megköti a szabadgyököket. A termék használatát a rózsafa illóolaj meleg, édesen púderes illata teszi még kellemesebbé.  Használat: Korunknak megfelelően használjunk néhány csepp száraz olajat a dobozon található adagolás szerint! Használjuk reggel és/ vagy este, óvatosan a bőrünkbe masszírozva. Tökéletesen beszívódik, rendkívül tápláló, regeneráló. S a mi fontos: vazelin, szilikon, ásványi olaj, lanolin és PEG mentes! Csupa természetese összetevő!

45674032_270492510282603_6650651089991368704_n.jpg

2. Mindent a szemnek, egy mesés lifting krém, a Helan Ireos a szemkörnyéki táskák ellen 

A téli időszak, a fáradtság jelei, sokunk szeme alatt karikákat, duzzanatokat képezhetnek. Egy olyan friss energiákkal teli csodát hoztunk, mellyel ezt is "orvosolhatjuk" egy kicsit, a Helan Ireos márka lesz a segítségünkre. 

Azonnali lifting hatás, karikák ellen, táskák ellen. Növényi hatóanyagai a nyirokkeringés élénkítésével eltüntetik a sötét karikákat és a duzzanatot. Hatását a feketeáfonya-somkóró-borostyán-citrus bioflavonoidok és C-vitamin komplex biztosítja. Láthatatlan fátyolként olyan bevonatot képez a bőrön, amely összefogja, egységes megjelenésűvé és tömörebbé teszi a szemkörnyéki bőrt. Friss, kellemes, selymes és azonnal felszívódik, stimulálja a szemkörnyéki mikrokeringést, a nyirokkeringés élénkítésével eltünteti a sötét karikákat és a duzzanatot. Használata:  Felvitele reggel a tökéletesen megtisztított bőrre, vagy esti program előtt, a smink alá ajánlott.  Finom simító mozdulatokkal, vagy ujjbegyeinkkel ütögetve vigyük fel a szemkörnyékre. Azonnal a bőrbe szívódik.


ireos.jpeg

Hamarosan újabb tavaszi finomságokkal érkezünk a szépség jegyében, vegán és állatkísérletmentes termékek kapcsán. Tartsatok velünk itt a blog oldalon is és a Facebook oldalunkon is. Szeretettel sok szépséggel várunk Benneteket.

Üdvözlettel: Helan

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helanbiokozmetikumok.blog.hu/api/trackback/id/tr5114643204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása